Pages

Saturday, December 15, 2012

کوکی موز و چیپس کره بادام زمینی




ترکیب موز و کره بادام زمینی با هم خیلی خوشمزه میشه و دستور مافینش رو قبلا گذاشته بودم. این هم از کوکیش.

مواد لازم:

کره 3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
موز رسیده له شده 1/2 پیمانه
آرد 1 پیمانه
جو دوسر پرک 1،1/4 پیمانه
چیپس کره بادام زمینی 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری

برای شروع بگم که به جای چیپس کره بادام زمینی میتونیم تنقلات دیگه ای رو جایگزین کنیم، مثل چیپس شکلات، گردو، کشمش، ...


کره و شکر قهوه ای رو با همزن خوب میزنیم، 2 تا 3 دقیقه تا کرمی و روشن بشه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم.
در آخر موز له شده رو میریزیم و فقط کمی هم میزنیم.

در ظرف دیگه ای مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مایع اضافه میکنیم. در آخر هم چیپس کره بادام زمینی رو مخلوط میکنیم.


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
سینی فر رو کمی چرب میکنیم یا کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم.
برای اینکه شیرینیهامون یک اندازه بشه از قاشق بستنی استفاده میکنیم. از مواد برمیداریم و با فاصله روی سینی میچینیم.
اگه خیلی روی اندازه و گرد بودنشون حساس باشیم دورشون رو با دست گرد میکنیم و روشون رو با دست کمی فشار میدیم و صاف میکنیم، که البته من اینکار رو نکردم.


مدت 15 تا 17 دقیقه در فر قرار میدیم.

*بافت این کوکی نرمه و اگه میخوایم خشکتر و بیشتر شبیه بیسکوئیت بشه فقط نصف تخم مرغ استفاده میکنیم.





4 comments:

  1. الان اینجا صبحه عاطفه جون چایی ریختم اوردم پای لپ تاپ, اما از کوکی و این حرفا خبری نیست
    :))))))))) یه آن دلم خواست
    *** نوش جونتون

    ReplyDelete
  2. !به به! عاطفه جون دستت درد نکنه! منم مثل لاله یهو دلم خواست!

    ReplyDelete
  3. عاطفه جون دستت طلا عزیزم . مثل همیشه عالییییییییییییی عزیزم .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...