Pages

Tuesday, July 19, 2016

کیک پسته و ریواس


دوباره فصل ریواس شد و من خوشحال و خندانم :)

مواد لازم:

ریواس خرد شده 2 پیمانه
پسته خرد شده 1/2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
آرد 1،1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
شیر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری


ریواس رو باید برشهای 1 سانتی بزنید قبل از اندازه گیری. با نیمی از شکر مخلوط میکنیم و یک ساعت زمان میدیم تا آب بندازه. اگر ریواس یخ زده هست اول باید یخش باز بشه بعد یک ساعت زمان میگیریم.

پسته رو هم قبل از خرد کردن بهتره بو بدیم تا مزه و عطرش قوی بشه.
فر رو روشن میکنیم با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تا گرم بشه.

آرد و پسته و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم. در ظرف دیگه ای کره و شکر رو اوقدری هم میزنیم تا روشن و کرم بشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم. بعد وانیل، شیر و شربتی که از ریواس جدا شده رو میریزیم.
مواد خشک رو به مایع کیک اضافه میکنیم و وقتی مخلوط شد ریواس رو اضافه میکنیم.

آرد رو فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.


قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی داخلش پهن میکنیم. مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و روش رو کمی پسته و ریواس میپاشیم.

کیک رو برای 50 تا 60 دقیقه میپزیم. بعد از پخت حدود ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و از قالب خارج میکنیم تا کامل خنک بشه. زمان پخت البته خیلی بسته به سایز قالب و ضخامت کیک داره. من از قالب 9 اینچی استفاده کردم.


source:ricardocuisine.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...