Pages

Monday, September 5, 2016

توپی دارچینی


مواد اولیه :

کره 1 پیمانه (227 گرم)
آرد 2 پیمانه
پودر قند 2/3 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
پودر دارچین 1،1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
پودر قند اضافه



اول از همه فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره که باید به دمای محیط رسیده باشه با پودر قند مخلوط میکنیم. اونقدری میزنیم تا کره نرم و کرمی بشه. عصاره وانیل رو اضافه میکنیم، بعد پودر دارچین.

در آخر هم آرد، جوز هندی، نمک و نشاسته رو جداگانه مخلوط و به مواد اضافه میکنیم.

روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه قاشق چایخوری پر برمیداریم و گرد میکنیم. میتونیم شیرینی ها رو با فاصله کم از هم داخل سینی بچینیم. برای ۱۵-۱۴ دقیقه داخل فر گرم میپزیم.

میگذاریم تا کاملا سرد بشند و داخل پودر قند میغلطونیم.


معمولا پودر قند بار اول تا حدی به خورد شیرینیها میره.

من هر بار قبل از چیدن داخل ظرف همون تعدادی رو که لازم دارم دوباره به پودر قند آغشته میکنم.
دوست داشتید میتونید یه کم پودر دارچین هم با پودر قند مخلوط کنید.


نوش جان ... .................

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...