Pages

Wednesday, July 19, 2017

بستنی تمشک و نارگیل


مواد اولیه :

تمشک 3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
خامه 35% 350 ml
شیر نارگیل 400 ml
نمک 1 پینچ
عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری



برای شروع تمشک، شکر و نمک رو مخلوط میکنیم و 20 دقیقه ای زمان میدیم تا آب بندازه.
تمشکهای من درشت بودند و کم شیرین. اگه تمشکتون شیرین هست میتونید شکر کمتری بریزید و اگه ریزه کمتر از 3 پیمانه استفاده کنید.

تمشک که آب انداخته رو روی شعله متوسط میگذاریم. 15 دقیقه روی شعله باشه تا شکر حل بشه و میوه بپزه. میریزیم داخل بلندر تا پوره بشند.
پوره آماده رو از صافی رد میکنیم تا دونه هاش جدا بشه. من از صافی رد نکردم البته چون خیلی به زیر دندون اومدن دونه هاش حساس نیستم.


تا اینجا یه سس خوشمزه تمشک داریم که حتما قبل از مخلوط شدن با باقی مواد باید سرد باشه.
خامه رو با همزن کمی میزنیم تا غلیظ بشه (نه اونقدر که چربیش دربیاد). وانیل، شیر نارگیل و سس تمشک رو اضافه میکنیم.


بستنی رو داخل ظرف دردار ریخته و داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت در میاریم و دوباره با همزن میزنیم. اینکار رو دو سه بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ قابل مشاهده نباشند توش. برای هم زدنش از دستگاه غذاساز هم میتونیم استفاده کنیم.
اگر بستنی ساز دارید که داخلش بریزید, برای ۲۵ دقیقه تقریبا تا خودشو بگیره, بعد به فریزر منتقل میکنیم برای چند ساعت.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...