Pages

Thursday, November 9, 2017

نان جودوسر، انجیر و گردو


مواد اولیه:
آرد حدودا 2،1/2 پیمانه
جو دوسر پرک 1 پیمانه
انجیر خشک خرد شده 2/3 پیمانه
گردو خرد شده 2/3 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
کره آب شده 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 تا 1 قاشق چایخوری

روی نان:
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
کمی جو دوسر پرک 


برای شروع مایه خمیر رو با شیر ولرم و نیمی از شکر قهوه ای مخلوط میکنیم و ده دقیقه ای زمان میدیم تا عمل بیاد.
تخم مرغ (که باید هم دمای محیط  باشه)، باقی شکر و کره آب شده که نباید داغ باشه رو با هم مخلوط و مایه خمیر آماده رو بهش اضافه میکنیم.

در ظرف دیگه ای آرد، جودوسر، نمک و دارچین رو مخلوط و به مایع اضافه میکنیم. اگه از آرد all-purpose استفاده کنیم همین مقدار که گفتم کافیه اگر نه مطمئنا مقدارش تغییر میکنه. بهتره با نیمی از آرد شروع کنیم و باقی آرد رو کم کم اضافه کنیم تا خمیر سفت و بی کیفیت نشه.

سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو 10 دقیقه ورز میدیم. در پایان ورز دادن انجیر و گردو رو اضافه میکنیم. میتونیم گردو رو درشت خرد کنیم و بو بدیم تا عطر و مزش قوی تر بشه.
کف کاسه ای رو با 2 قطره روغن چرب میکنیم و خمیر رو داخلش میگذاریم. روش رو میپوشونیم و یه گوشه میگذاریم تا پف کنه، برای 1 ساعت و نیم.


خمیر رو به 16 قسمت مساوی تقسیم میکنیم. تکه ها رو گرد میکنیم و داخل سینی فر یا قالب که چرب شده یا با کاغذ شیرینی پزی پوشونده شده میچینیم، کنار هم یا با فاصله. این دیگه سلیقه ایه. 

روش رو با پارچه نازکی میپوشونیم و دوباره 45 دقیقه استراحت میدیم تا حجیم بشه. در این فاصله فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه، با حرارت 350 درجه فارنهایت.


تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و روی نونها میمالیم. کمی جودوسر پرک شده میپاشیم و داخل فر گرم میپزیم، برای 35 تا 40 دقیقه.

این نون نسبتا پرملات هست و پر از گردو و انجیره. از پختن و خوردنش لذت ببرید ... ..............


2 comments:

  1. عاطفه خانم سلام . ممکنه اندازه قالب رو بگید .متشکرم .

    ReplyDelete
    Replies
    1. قالب من هر ضلعش تقريبا ٢٢ سانتى متر هست

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...